Volvo V70

2.0 T4 Dynamic Edition | Automaat | Trekhaak |

Alles over de auto

Over de Volvo V70

Deze goed onderhouden Volvo V70 heeft nog maar weinig op de teller staan. Een jonkie voor een oude prijs! De krachtige motor geeft deze Volvo uitstekende prestaties. Van binnen is deze Volvo V70 mooi uitgevoerd met een classy lederen interieur. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze Volvo V70 heeft verwarmbare voorstoelen. Voor het pittige uiterlijk én goed gesteund zitten zorgen de sportstoelen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Tot de uitrusting van deze Volvo behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, verstelbare lendensteunen en elektrisch bediende ramen.

Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Het infotainmentsysteem bedient u met uw vingers of met uw stem, met dank aan de geïntegreerde stembediening. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Uw smartphone is tegenwoordig de sleutel tot heel veel. Ook voor deze auto. Remote services, noemen we dat. Waar u ook bent, contact houden is een eitje. Zorgeloos en geconcentreerd rijden? Het navigatiesysteem met harde schijf wijst de weg! De uitrusting van deze auto is met achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, parkeersensoren achter, regensensor, sportstuurwiel en dvd-systeem behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze Volvo. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. De auto is ook uitgerust met hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Kilometerstand 116.764 km
Bouwjaar 2015
Kleur zwart
Interieurkleur Zwart
Bekleding Half leder / stof
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Stationwagon
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 12 december 2024
Bovag garantie 12 maanden
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge

Autobedrijf Wegman biedt u een onbeperkt aanbod van alle merken occasions, passend en vriendelijk advies, de beste service en een compleet totaalpakket op automotive gebied. Zowel online als in onze showroom en werkplaats in Ameide (Utrecht).
U krijgt elke auto snel en helemaal rijklaar afgeleverd. Autobedrijf Wegman is het juiste adres voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook voor diverse lease en financieringsopties bent u bij ons aan het juiste adres.
Wegman is een gerenommeerd BOVAG autobedrijf, dat geeft u rust en zekerheid. Zo geldt voor aankoop van elke occasion vanaf euro; 4.500,- altijd de BOVAG All-in-prijs, met bijbehorende BOVAG garanties.
Koop uw auto bij Autobedrijf Wegman en ontvang altijd een gratis BOVAG 40 punten check. Dit doen we voor elke auto die u kiest, ongeacht de aanschafprijs. Voor auto’s vanaf euro; 4.500,- is deze service uiteraard ook inclusief BOVAG Garantie, BOVAG All-in prijs, BOVAG Omruilgarantie en een nieuwe APK.
Naast bovenstaande extra service hebt u ook keus voor optionele afleverbeurten, beiden gelijk aan een kleine servicebeurt. Kijk voor pakketdetails en meer bedrijfsinformatie in het tabblad Wegman Afleverpakketten. Een Wegman auto? Dat is kopen, rijden, klaar.

Wegman: Partner in mobility,Moving you forward!

Disclaimer:
Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar blijft altijd onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs- en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zijn volledig auteursrechtelijk beschermd en niet bestemd voor gebruik door derden.

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 190 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1969cc
Topsnelheid 210 km/h
Gewicht 1.568 kg
Trekgewicht 1.600 kg
Wielbasis 282 cm
Lengte 481 cm
Breedte 188 cm
Hoogte 155 cm

Opties

Interieur
Lendesteunen (verstelbaar) Lederen bekleding Boordcomputer Elektrische ramen voor en achter Achterbank in delen neerklapbaar Regensensor Stuurbekrachtiging Binnenspiegel automatisch dimmend Lederen stuurwiel en versnellingspook Armsteun achter Voorstoelen in hoogte verstelbaar Sportstoelen Sportstuur Cruise control adaptief Aluminium interieur afwerking Cruise control Bagagedek Bagage-scheidingsnet Voorstoelen verwarmd
Veiligheid
Rijstrooksensor Alarm klasse 1(startblokkering) Airbag passagier Hill hold functie Airbag(s) hoofd voor Side Impact Protection System bots waarschuwing systeem Anti doorSlip Regeling Anti Blokkeer Systeem Verkeersbord detectie Elektronisch Stabiliteits Programma Airbag(s) hoofd achter Airbag bestuurder Bandenspanningscontrolesysteem Airbag(s) side voor Autonomous Emergency Braking Vermoeidheids herkenning Brake Assist System
Exterieur
Verwarmde voorruit Buitenspiegels elektrisch inklapbaar Buitenspiegels met verlichting Lichtmetalen velgen 17" Dimlichten automatisch Trekhaak afneembaar Koplampen adaptief Elektronische remkrachtverdeling bi-xenon koplampen Elektrisch bedienbare achterklep koplampreiniging Chroom delen exterieur Grootlichtassistent Parkeersensor achter Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar LED dagrijverlichting Sportonderstel
Infotainment
Multimedia-voorbereiding Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth DVD speler Audio installatie WiFi voorbereiding Spraakbediening Stuurwiel multifunctioneel Navigatiesysteem full map + hard disk
Overige
Connected services Achteropkomend verkeer waarschuwing electronic climate control Intellisafe Pro Line centrale vergrendeling met afstandsbediening Half alcantara / stof bekleding Bots herkenning systeem interieur voorverwarming/(koeling) hoofdsteunen anti-whiplash ruitensproeiers/wisserbladen verwarmbaar
Milieu
Start/stop systeem

Milieu

EnergielabelB
Verbruik (gemiddeld) 6.2 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 5.3 liter per 100km
CO2 uitstoot 144 gram per kilometer

Afleverpakketten

Algemene verkoopinformatie en afleverpakketten Autobedrijf Wegman

Autobedrijf Wegman is een gerenommeerd BOVAG autobedrijf en biedt u een onbeperkt aanbod van alle merken occasions, passend en vriendelijk advies, de beste service en een compleet totaalpakket op automotive gebied. U krijgt elke auto helemaal rijklaar afgeleverd en dit geldt uiteraard voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook voor diverse lease en financieringsopties bent u bij ons aan het juiste adres.

Standaard bij elke occasion:

Koop uw auto bij Autobedrijf Wegman en krijg bij elke occasion een gratis 40 punten check.

Voor auto’s met een aanschafwaarde vanaf € 4.500,- ontvangt u daar bovenop ook:

  • BOVAG Garantie van minimaal 6 maanden
  • BOVAG Omruilgarantie van 2 weken (of maximaal 750 km)
  • De BOVAG All-in-prijs
  • Een nieuwe APK

Uw occasion controleren we voor aflevering altijd en uitgebreid op een uitstekende staat van onderhoud. De BOVAG 40 punten check bestaat standaard uit:

  • Check op aanwezigheid tweede contactsleutel
  • Check op volledigheid van kenteken- en overschrijvingsbewijs
  • Zijn instructieboekjes, onderhoudsboekjes en certificaten compleet?
  • Inspectiesystemen, binnen, onder- en buitenzijdes van de auto, inclusief de motor
  • Controle van de banden, vloeistoffen, gordels et cetera

Alle 40 punten eens rustig nalezen? U vindt ze op de site viabovag.nl. Na de 40 punten check maakt de BOVAG-vakman een proefrit met uw auto. Is alles in orde? Dan bent u er zeker van dat u een kwaliteitsauto in topconditie meekrijgt.

Optionele afleverpakketten:

Naast de standaard service heeft u bij Autobedrijf Wegman ook de keuze uit de volgende twee aanvullende en optionele afleverpakketten:

BOVAG Afleverbeurt (standaardversie van € 295,-)
Voor auto’s onder de € 4.500,-

Deze afleverbeurt is vergelijkbaar met een kleine servicebeurt en bestaat uit:

  • Volledige vloeistoffencheck (remvloeistof, oliepeil en stuurbekrachtigingsvloeistof)
  • Controle van de belangrijkste slijtagedelen zoals banden, remmen en de distributieriem
  • Check accu
  • Check ruitenwissers en verlichting
  • Check op uitlaat en brandstoflekkages
  • BOVAG 40 punten check
  • Nieuwe APK (afhankelijk van geldigheid bestaande APK)

BOVAG Afleverbeurt (uitgebreide versie van € 695,-)
Voor auto’s vanaf € 4.500,-

Deze afleverbeurt is vergelijkbaar met een kleine servicebeurt en bestaat uit:

  • Volledige vloeistoffencheck (remvloeistof, oliepeil en stuurbekrachtigingsvloeistof)
  • Controle van de belangrijkste slijtagedelen zoals banden, remmen en de distributieriem
  • Check accu
  • Check ruitenwissers en verlichting
  • Check op uitlaat en brandstoflekkages
  • BOVAG 40 punten check
  • BOVAG Garantie (6 maanden)
  • BOVAG Omruilgarantie
  • Nieuwe APK

Bekijk hieronder welke pakketopties er voor de auto van uw voorkeur geldig zijn:

BOVAG All-in-prijs (Standaard)

Bovag 40-punten check (Standaard)

BOVAG Afleverbeurt (optioneel) (€ 295)

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Cassander Wegman
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0183 - 601 402
NL
Totaal rijklaar € 24.950
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Of lease vanaf € 495 per maand
Totaal rijklaar € 24.950