Dacia Spring

Comfort Plus 27 kWh | Speciale kleur | LM velgen | Apple Carplay | Camera | Navi | AC

Alles over de auto

Over de Dacia Spring

Da′s het fijne van een hatchback: de extra deur achter waardoor u gemakkelijk nog wat lading mee kan nemen. De achterbank is op te klappen voor nog meer ruimte. De prestaties van de elektromotor kunnen de vergelijking met een brandstofmotor moeiteloos aan. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 6075 kilometer. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer aluminium dakrailing, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en neerklapbare achterbank.

Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de DAB-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audiosysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Deze auto heeft airconditioning aan boord. Soms heeft u meer parkeerruimte dan u denkt. Maar soms ook niet. De parkeersensoren vertellen precies hoeveel. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Aan boord van deze Dacia houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Elektrisch rijden is een verademing. Eén belletje is genoeg voor een proefrit. Wanneer zullen we ‘m klaarzetten?

Kilometerstand 6.075 km
Bouwjaar 2022
Kleur blauw
Interieurkleur Donker grijs
Bekleding Half leder / stof
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Carrosserievorm Hatchback
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 23 juni 2026
Bovag garantie 12 maanden
BTW/Marge BTW

Autobedrijf Wegman biedt u een onbeperkt aanbod van alle merken occasions, passend en vriendelijk advies, de beste service en een compleet totaalpakket op automotive gebied. Zowel online als in onze showroom en werkplaats in Ameide (Utrecht).
U krijgt elke auto snel en helemaal rijklaar afgeleverd. Autobedrijf Wegman is het juiste adres voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook voor diverse lease en financieringsopties bent u bij ons aan het juiste adres.
Wegman is een gerenommeerd BOVAG autobedrijf, dat geeft u rust en zekerheid. Zo geldt voor aankoop van elke occasion vanaf euro; 4.500,- altijd de BOVAG All-in-prijs, met bijbehorende BOVAG garanties.
Koop uw auto bij Autobedrijf Wegman en ontvang altijd een gratis BOVAG 40 punten check. Dit doen we voor elke auto die u kiest, ongeacht de aanschafprijs. Voor auto’s vanaf euro; 4.500,- is deze service uiteraard ook inclusief BOVAG Garantie, BOVAG All-in prijs, BOVAG Omruilgarantie en een nieuwe APK.
Naast bovenstaande extra service hebt u ook keus voor optionele afleverbeurten, beiden gelijk aan een kleine servicebeurt. Kijk voor pakketdetails en meer bedrijfsinformatie in het tabblad Wegman Afleverpakketten. Een Wegman auto? Dat is kopen, rijden, klaar.

Wegman: Partner in mobility,Moving you forward!

Disclaimer:
Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar blijft altijd onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs- en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zijn volledig auteursrechtelijk beschermd en niet bestemd voor gebruik door derden.

Technisch

Vermogen 45 pk
Topsnelheid 125 km/h
Gewicht 912 kg
Wielbasis 242 cm
Lengte 373 cm
Breedte 158 cm
Hoogte 151 cm

Opties

Overige
Apple Carplay/Android Auto centrale vergrendeling met afstandsbediening Connected services Dab Oplaadmogelijkheid kunstlederen/stof bekleding
Interieur
Elektrische ramen voor Armsteun Elektrische ramen achter Achterbank neerklapbaar Boordcomputer Stuurbekrachtiging Airco
Veiligheid
Achteruitrijcamera Elektronisch Stabiliteits Programma bots waarschuwing systeem Airbag passagier Airbag(s) hoofd voor Hill hold functie Autonomous Emergency Braking Airbag bestuurder Airbag(s) side voor Alarm klasse 1(startblokkering) Anti Blokkeer Systeem Bandenspanningscontrolesysteem Anti doorSlip Regeling
Infotainment
Apple carplay Navigatiesysteem Multimedia-voorbereiding Radio Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Stuurwiel multifunctioneel
Exterieur
Metaalkleur LED dagrijverlichting Elektronische remkrachtverdeling Getint glas Buitenspiegels elektrisch verstelbaar Dimlichten automatisch Parkeersensor achter Mistlampen voor Dakrails Bumpers in carrosseriekleur Lichtmetalen velgen

Milieu

EnergielabelA

Afleverpakketten

Algemene verkoopinformatie en afleverpakketten Autobedrijf Wegman

Autobedrijf Wegman is een gerenommeerd BOVAG autobedrijf en biedt u een onbeperkt aanbod van alle merken occasions, passend en vriendelijk advies, de beste service en een compleet totaalpakket op automotive gebied. U krijgt elke auto helemaal rijklaar afgeleverd en dit geldt uiteraard voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook voor diverse lease en financieringsopties bent u bij ons aan het juiste adres.

Standaard bij elke occasion:

Koop uw auto bij Autobedrijf Wegman en krijg bij elke occasion een gratis 40 punten check.

Voor auto’s met een aanschafwaarde vanaf € 4.500,- ontvangt u daar bovenop ook:

  • BOVAG Garantie van minimaal 6 maanden
  • BOVAG Omruilgarantie van 2 weken (of maximaal 750 km)
  • De BOVAG All-in-prijs
  • Een nieuwe APK

Uw occasion controleren we voor aflevering altijd en uitgebreid op een uitstekende staat van onderhoud. De BOVAG 40 punten check bestaat standaard uit:

  • Check op aanwezigheid tweede contactsleutel
  • Check op volledigheid van kenteken- en overschrijvingsbewijs
  • Zijn instructieboekjes, onderhoudsboekjes en certificaten compleet?
  • Inspectiesystemen, binnen, onder- en buitenzijdes van de auto, inclusief de motor
  • Controle van de banden, vloeistoffen, gordels et cetera

Alle 40 punten eens rustig nalezen? U vindt ze op de site viabovag.nl. Na de 40 punten check maakt de BOVAG-vakman een proefrit met uw auto. Is alles in orde? Dan bent u er zeker van dat u een kwaliteitsauto in topconditie meekrijgt.

Optionele afleverpakketten:

Naast de standaard service heeft u bij Autobedrijf Wegman ook de keuze uit de volgende twee aanvullende en optionele afleverpakketten:

BOVAG Afleverbeurt (standaardversie van € 295,-)
Voor auto’s onder de € 4.500,-

Deze afleverbeurt is vergelijkbaar met een kleine servicebeurt en bestaat uit:

  • Volledige vloeistoffencheck (remvloeistof, oliepeil en stuurbekrachtigingsvloeistof)
  • Controle van de belangrijkste slijtagedelen zoals banden, remmen en de distributieriem
  • Check accu
  • Check ruitenwissers en verlichting
  • Check op uitlaat en brandstoflekkages
  • BOVAG 40 punten check
  • Nieuwe APK (afhankelijk van geldigheid bestaande APK)

BOVAG Afleverbeurt (uitgebreide versie van € 695,-)
Voor auto’s vanaf € 4.500,-

Deze afleverbeurt is vergelijkbaar met een kleine servicebeurt en bestaat uit:

  • Volledige vloeistoffencheck (remvloeistof, oliepeil en stuurbekrachtigingsvloeistof)
  • Controle van de belangrijkste slijtagedelen zoals banden, remmen en de distributieriem
  • Check accu
  • Check ruitenwissers en verlichting
  • Check op uitlaat en brandstoflekkages
  • BOVAG 40 punten check
  • BOVAG Garantie (6 maanden)
  • BOVAG Omruilgarantie
  • Nieuwe APK

Bekijk hieronder welke pakketopties er voor de auto van uw voorkeur geldig zijn:

BOVAG Afleverbeurt (optioneel) (€ 695)

BOVAG All-in-prijs (Standaard)

Bovag 40-punten check (Standaard)

BOVAG Afleverbeurt (optioneel) (€ 295)

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Cassander Wegman
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0183 - 601 402
NL
Totaal rijklaar € 16.950
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Of lease vanaf € 271 per maand
Totaal rijklaar € 16.950