Audi A4

Limousine 4.2 V8 quattro S4 Pro Line | Nieuwstaat | motor 100% gereviseerd | Full Options! | Zeer mooie youngtimer!

Alles over de auto

Over de Audi A4

Wie zei daar dat er geen emotie meer in auto's zit? Achter het stuur van deze Audi A4 Limousine kunt u het nog steeds ervaren, kilometer na kilometer. Het is een auto van het bouwjaar 2003, er staat 191502 kilometer op de teller. En heel aantrekkelijk is de stoere, sportieve S-Line styling. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, elektrische zonnerollo voor de achterruit, sportonderstel, sportuitlaat, getint glas, zwarte hemelbekleding, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het navigatiesysteem is gecombineerd met een uitgebreid audio-installatiesysteem, waarbij online muziek te beluisteren is via bluetooth. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. Een heerlijke egale snelheid? Even de cruise control inschakelen! Met lederen stuur en versnellingspook, bestuurders-informatie-systeem en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. De auto is volledige gerestaureerd en verkeerd dan ook in uitmuntende staat. De motor is volledig beetgepakt en door ons gereviseerd incl. nieuwe kettingen. De auto is daarna getaxeerd en mag eventueel naar een nieuwe eigenaar. Deze auto is voorzien van het prachtige interieur met de originele Recaro stoelen. Zullen we deze sportwagen even klaarzetten voor een overtuigende testrit? We wachten op uw telefoontje!

Kilometerstand 191.502 km
Bouwjaar 2003
Kleur blauw
Interieurkleur Zwart
Bekleding Half leder / alcantara
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Sedan
Aantal deuren 4
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 12 mei 2024
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge

Autobedrijf Wegman biedt u een onbeperkt aanbod van alle merken occasions, passend en vriendelijk advies, de beste service en een compleet totaalpakket op automotive gebied. Zowel online als in onze showroom en werkplaats in Ameide (Utrecht).
U krijgt elke auto snel en helemaal rijklaar afgeleverd. Autobedrijf Wegman is het juiste adres voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook voor diverse lease en financieringsopties bent u bij ons aan het juiste adres.
Wegman is een gerenommeerd BOVAG autobedrijf, dat geeft u rust en zekerheid. Zo geldt voor aankoop van elke occasion vanaf euro; 4.500,- altijd de BOVAG All-in-prijs, met bijbehorende BOVAG garanties.
Koop uw auto bij Autobedrijf Wegman en ontvang altijd een gratis BOVAG 40 punten check. Dit doen we voor elke auto die u kiest, ongeacht de aanschafprijs. Voor auto’s vanaf euro; 4.500,- is deze service uiteraard ook inclusief BOVAG Garantie, BOVAG All-in prijs, BOVAG Omruilgarantie en een nieuwe APK.
Naast bovenstaande extra service hebt u ook keus voor optionele afleverbeurten, beiden gelijk aan een kleine servicebeurt. Kijk voor pakketdetails en meer bedrijfsinformatie in het tabblad Wegman Afleverpakketten. Een Wegman auto? Dat is kopen, rijden, klaar.

Wegman: Partner in mobility,Moving you forward!

Disclaimer:
Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar blijft altijd onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs- en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zijn volledig auteursrechtelijk beschermd en niet bestemd voor gebruik door derden.

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 344 pk
Aantal cilinders 8
Cilinderinhoud 4163cc
Topsnelheid 250 km/h
Gewicht 1.635 kg
Wielbasis 266 cm
Lengte 458 cm
Breedte 178 cm
Hoogte 143 cm

Opties

Interieur
Hoofdsteunen achter Armsteun voor Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen Elektrische ramen achter Elektrisch verstelbare voorstoel(en) Elektrische ramen voor Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen Airco (automatisch) Voorstoelen verwarmd Lendesteunen (verstelbaar) Skiluik Lederen stuurwiel en versnellingspook Carbonafwerking interieur Cruise control Zonnedak Zwarte hemelbekleding Stuurbekrachtiging Radio met stuurwielbediening Achterbank in delen neerklapbaar Stoelverwarming Elektrisch zonnescherm achterruit Lederen/stof bekleding
Veiligheid
Anti Blokkeer Systeem Airbag(s) hoofd voor Alarmsysteem Airbag passagier Elektronische remkrachtverdeling Elektronisch Stabiliteits Programma Anti doorSlip Regeling Airbag(s) side achter Airbag(s) hoofd achter Airbag(s) side voor Alarm klasse 1(startblokkering) Airbag bestuurder
Exterieur
Metaalkleur Elektrisch glazen schuif-/kanteldak Bumpers in carrosseriekleur Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Sport uitlaat Elektronisch Sper Differentieel Schuif-/kanteldak Parkeersensor achter koplampreiniging Sportonderstel Getint glas Lichtmetalen velgen 18" Dimlichten automatisch xenon koplampen mistlampen voor Achterspoiler
Infotainment
Audioinstallatie met cd-speler Navigatiesysteem Bestuurders-informatie-systeem
Overige
S Line exterieur

Milieu

Energielabel
Verbruik (gemiddeld) 13.4 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 9.8 liter per 100km
CO2 uitstoot 322 gram per kilometer

Afleverpakketten

Algemene verkoopinformatie en afleverpakketten Autobedrijf Wegman

Autobedrijf Wegman is een gerenommeerd BOVAG autobedrijf en biedt u een onbeperkt aanbod van alle merken occasions, passend en vriendelijk advies, de beste service en een compleet totaalpakket op automotive gebied. U krijgt elke auto helemaal rijklaar afgeleverd en dit geldt uiteraard voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook voor diverse lease en financieringsopties bent u bij ons aan het juiste adres.

Standaard bij elke occasion:

Koop uw auto bij Autobedrijf Wegman en krijg bij elke occasion een gratis 40 punten check.

Voor auto’s met een aanschafwaarde vanaf € 4.500,- ontvangt u daar bovenop ook:

  • BOVAG Garantie van minimaal 6 maanden
  • BOVAG Omruilgarantie van 2 weken (of maximaal 750 km)
  • De BOVAG All-in-prijs
  • Een nieuwe APK

Uw occasion controleren we voor aflevering altijd en uitgebreid op een uitstekende staat van onderhoud. De BOVAG 40 punten check bestaat standaard uit:

  • Check op aanwezigheid tweede contactsleutel
  • Check op volledigheid van kenteken- en overschrijvingsbewijs
  • Zijn instructieboekjes, onderhoudsboekjes en certificaten compleet?
  • Inspectiesystemen, binnen, onder- en buitenzijdes van de auto, inclusief de motor
  • Controle van de banden, vloeistoffen, gordels et cetera

Alle 40 punten eens rustig nalezen? U vindt ze op de site viabovag.nl. Na de 40 punten check maakt de BOVAG-vakman een proefrit met uw auto. Is alles in orde? Dan bent u er zeker van dat u een kwaliteitsauto in topconditie meekrijgt.

Optionele afleverpakketten:

Naast de standaard service heeft u bij Autobedrijf Wegman ook de keuze uit de volgende twee aanvullende en optionele afleverpakketten:

BOVAG Afleverbeurt (standaardversie van € 295,-)
Voor auto’s onder de € 4.500,-

Deze afleverbeurt is vergelijkbaar met een kleine servicebeurt en bestaat uit:

  • Volledige vloeistoffencheck (remvloeistof, oliepeil en stuurbekrachtigingsvloeistof)
  • Controle van de belangrijkste slijtagedelen zoals banden, remmen en de distributieriem
  • Check accu
  • Check ruitenwissers en verlichting
  • Check op uitlaat en brandstoflekkages
  • BOVAG 40 punten check
  • Nieuwe APK (afhankelijk van geldigheid bestaande APK)

BOVAG Afleverbeurt (uitgebreide versie van € 695,-)
Voor auto’s vanaf € 4.500,-

Deze afleverbeurt is vergelijkbaar met een kleine servicebeurt en bestaat uit:

  • Volledige vloeistoffencheck (remvloeistof, oliepeil en stuurbekrachtigingsvloeistof)
  • Controle van de belangrijkste slijtagedelen zoals banden, remmen en de distributieriem
  • Check accu
  • Check ruitenwissers en verlichting
  • Check op uitlaat en brandstoflekkages
  • BOVAG 40 punten check
  • BOVAG Garantie (6 maanden)
  • BOVAG Omruilgarantie
  • Nieuwe APK

Bekijk hieronder welke pakketopties er voor de auto van uw voorkeur geldig zijn:

BOVAG Afleverbeurt (optioneel) (€ 695)

Bovag 40-punten check (Standaard)

BOVAG Afleverbeurt (optioneel) (€ 295)

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Cassander Wegman
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0183 - 601 402
NL
Totaal rijklaar € 22.945
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Of lease vanaf € 429 per maand
Totaal rijklaar € 22.945